Snickare

Olika tjänster för snickaren

Som en fullt utbildad snickare, med många års erfarenhet, kan jag verkligen plocka upp något jobb för dig. Nya trädgårdsmöbler, en ny takstol, större skåp, en anpassad räknare, en komplett inredning för ditt företag. Du kan inte tänka på det så galet eller det finns en lösning på det. En lösning som Johan SNICK kan erbjuda dig. Och genom att erbjuda hantverket av en erfaren hantverkare i Stockholm. Från SNICK har allt från design till montering, in-house. Detta fungerar effektivt, är bekant och ger bästa resultat.

Malmö

  1. Om du väljer mig som snickare för ditt jobb, då är du säker på några saker:
  2. Du får unik och expertkundsanpassad
  3. Du betalar aldrig för mycket tack vare mina konkurrenskraftiga priser
  4. Du kommer att få vackra resultat med en perfekt finish

Läs mer om din snickare

Johan SNICK startade 2006 i Uppsala som ett enmansföretag. Både privatpersoner och företag vet hur man hittar mig för att förverkliga alla typer av jobb. Sedan 2015 även från Stockholm. Jag har många års erfarenhet inom snickeri- och underhållsarbete. Dessutom har jag lyckats specialisera mig på inredning. Detta gör mig till din pålitliga och mångsidiga snickare. Du behöver inte slå på en annan verksamhet för varje enskilt jobb. Eftersom jag kan utföra allt arbete, har du bara en kontaktpunkt. Detta sparar mycket krångel, otaliga kontrakt och därför många extra kostnader! Kvalitet och hantverk är av största vikt för mig. Intresserad av mina tjänster? Slå på mig idag från Stockholm!

Slå till nu på din snickare i Stockholm

Behöver du hjälpande hand av en snickare i Stockholm att förverkliga ditt drömhem eller företag? Kontakta Johan SNICK och ring för ett icke-bindande möte med den skickliga snickaren i Stockholm den 073 654 49846.

Snickare Stockholm

Vill du ha ett nytt trägolv eller nya dörrar installerade i ditt hem i Utrecht? Eller kan ditt hem använda lite underhåll? Kontakta Johan SNICK. Vi har bara professionella snickeriföretag som bär på jobbetiketten. Detta säkerställer att du arbetar kvalitativt och kontrollerar verksamheten. Kontakta oss och ta reda på vad vi kan göra för dig när det gäller snickeri! Vi garanterar snabb och professionell hjälp.

Tjänster

Planerar du att renovera eller renovera ditt hem? Detta tittar alltid på en hel del och kan också orsaka nödvändig stress. Hur exakt lägger du det nya golvet eller gör en vägg? Eller vill du ha en soltak eller takfönster installerat? Eller har du det nödvändiga snickeri som behöver göras? För alla dessa jobb kan du gå till ditt snickeri företag. Han är hemma från alla marknader.

Volga hybridvärmepump

VOLGA hybrid värmepump: prisvärd och realistisk lösning Det finns en kontinuerlig ström av nyheter om klimatavtalet och hur du kan göra ditt hem mer hållbart.

Läs mer »

DIN KAKELFIRMA

Efter att ha avslutat min lärlingsutbildning 1998 fick jag värdefull yrkeserfarenhet som plattsättare i Stockholm. Genom åtskilliga byggprojekt inom just området kakelläggning kunde jag få

Läs mer »

Naprapat Stockholm

Hur behandlar en naprapat? Besök gärna hemsida för Naprapat Göteborg En 5-årig universitetsexamen i klinisk biomekanik (naprapati) och efterföljande praktiska år gör det möjligt för

Läs mer »

Solceller

Solceller Stockholm Åldersreglering Inköp av solceller är alltid en bra idé. Detta gör att du kan generera energi från en outtömlig källa som du använder

Läs mer »